× Aanbiedingen
Menu
0 artikelen
€ 0,00 (excl. BTW)
U heeft momenteel nog geen producten in uw winkelwagen.
Aanbiedingen

INFORMATIE OVER

RETOURNEREN

 

Retourneren bij Safety Nation is kosteloos en is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket. Hieronder lees je hoe retourneren in zijn werk gaat.

Meteen aan de slag? Download het formulier voor retourneren:


Download: Retourneren formulier Safety Nation

 

ZO RETOURNEER JE EEN PRODUCT

Voor alle producten geldt een bedenktijd van 14 dagen (mits anders vermeld), die in gaat op de dag dat je de artikelen ontvangt. Binnen deze periode moet de retourprocedure in gang gezet worden. Wanneer het om meerdere leveringen gaat, die onderdeel zijn van dezelfde bestelling, dan gaat de termijn van 14 dagen in op het moment dat je de laatste zending ontvangt.
 

RETOURPROCEDURE

Retourneren is eenvoudig en kosteloos. Doorloop de volgende 3 stappen:
 

Stap 1: Check of je aan de retourvoorwaarden voldoet

·      Je hebt het artikel – na ontvangst – niet langer dan 14 dagen in bezit;

·      Kleding is voorzien van de origineel aangehechte kaartjes en verpakkingen;

·      Alle artikelen zijn verpakt in de originele verpakking, alle labels/kaartjes zitten er nog aan en artikelen hebben geen gebruikerssporen;

·      Onderaan deze pagina vind je meer informatie over de retourvoorwaarden.

 

Stap 2: Vul het retourneren formulier in en maak een retourlabel aan via onze portal

RETOURFORMULIER INVULLEN
Download het Retourneren formulier Safety Nation, print het uit, vul het formulier in en voeg dit toe aan het pakket dat je retourneert. Vergeet niet het ordernummer in te vullen. Let op: zonder dit formulier kunnen wij je retourzending helaas niet in behandeling nemen!

Het ordernummer vind je in de e-mail met de orderbevestiging op de factuur, die wij direct na het plaatsen van de bestelling naar je hebben verstuurd. Het ordernummer begint altijd met SN20 enzovoorts.


RETOURLABEL AANMAKEN
Retourlabel aanmaken voor te versturen: https://safetynation.shipping-portal.com/returns/
Voor het aanmaken van een retourlabel heb je een track & trace code nodig van DHL of DPD.  Deze vind je op het verzendlabel op je pakket of in de e-mail die je van ons hebt ontvangen waar een track & trace link in staat voor je bestelling. Deze track & trace code begint altijd met JVGL of met cijfers. 
 

Stap 3: Stuur het pakket retour

Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken van jouw retourzending voor een goede bescherming tijdens het transport. Pak het artikel in, voeg het ingevulde Retourneren formulier Safety Nation bij en zorg ervoor dat de artikelen zich niet vrij in het pakket kunnen bewegen, om zo beschadiging tijdens het transport te voorkomen. Stuur vervolgens het pakket retour bij een DHL punt zoals in de retour portal aangegeven tijdens het maken van uw retourlabel.

 

 

Retourvoorwaarden: Retourvoorwaarden – Tijdlijn voor klant
Gratis retourneren kan maximaal 1x per bestelling, per klant. 

 

Omruiling is helaas niet mogelijk. Indien men een ander artikel wilt bestellen, adviseren wij de klant om het artikel opnieuw te bestellen via onze website. Het aankoopbedrag van de eerder geplaatste bestelling zal binnen 14 werkdagen terug op de rekening worden gestort, zodra het pakket door ons retour is ontvangen. 


Let op: wij ontvangen geregeld retourformulieren die niet volledig zijn ingevuld. Deze kunnen wij NIET in behandeling nemen. Aangezien wij dan niet de afzender weten van de retourzending. Gelieve dus alles in te vullen, zo niet, kunnen wij uw retour niet verwerken. 

 

Let op: sale items van onze outlet pagina en artikelen speciaal voor u besteld kunnen niet geretourneerd worden. Indien deze items toch worden geretourneerd, kunnen deze helaas niet geaccepteerd worden. 

 

Bestelde en geleverde mondkapjes/ear savers kunnen na ontvangst/bezorging niet geretourneerd worden. Dit is in verband met uw en onze veiligheid/gezondheid. Wij betreuren dit ook, maar dit zijn wel de richtlijnen waar wij ons op dit moment aan dienen te houden.