× Aanbiedingen
Menu
0 artikelen
€ 0,00 (excl. BTW)
U heeft momenteel nog geen producten in uw winkelwagen.
Aanbiedingen

RETOURNEREN

 

Bij Safety Nation kun je een product binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren. Hieronder lees je hoe retourneren in zijn werk gaat en de bijbehorende voorwaarden. .

Meteen aan de slag? Download het formulier voor retourneren:


Download en vul in: Retourneren formulier Safety Nation 
Retourlabel aanmaken: Retour aanmelden en verzendlabel aanmaken 

 

Hoe kan ik mijn bestelling retoureren?

Bij Safety Nation kun je een product binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren. Indien je aan de retourvoorwaarden voldoet, download je bovenstaand het retourformulier en vult dit volledig in. Dit retourformulier doe je in het retourpakket. Vervolgens maak je via de bovenstaande link een gratis retourlabel. Verpak je retour in een stevige doos of in de verzendzak en plak het retourlabel hierop. Vervolgens kun je het retourpakket inleveren bij een pakketpunt van de door jou gekozen vervoerder bij jou in de buurt. 

 

Hoe verzend ik mijn retour?
Nadat je het retourformulier hebt ingevuld en in het retourpakket hebt gedaan, verpak je het product in de orginele verpakking en doet dit in de retourverpakking. Alle labels en de productverpakking dienen in goede staat te zijn. Verpak het originele product in een stevige doos of in een verzendzak die is meegeleverd. Tot slot plak je het retourlabel van de vervoerder op uw retourpakket.

Let op: plak het retourlabel niet op de productverpakking. Er dient altijd een extra verpakking gebruikt te worden. 

 

Waar kan ik mijn retourpakket inleveren?

Je kan het retourpakket inleveren bij een pakketpunt van de gekozen vervoerder in de buurt. Tijdens het aanmaken van het retourlabel heb je een gekozen gemaakt via welke vervoerder het retourpakket teruggestuurd wordt. Tijdens dit proces is er ook een pakketpunt in de buurt aangewezen waar je het pakket kunt inleveren. 

 

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Bij Safety Nation hanteren wij een retourtermijn van 14 dagen. Je mag de producten thuis passen, voelen en bekijken zoals in een fysieke winkel. Indien je producten wilt retourneren, vragen wij je dit zorgvuldig te doen. Verpak de producten netjes, zoals je ze hebt ontvangen. De onderstaande voorwaarden zijn ook van toepassing als je producten wilt retourneren:

- De producten zijn niet bedrukt of geborduurd;

- De producten zijn in originele staat, verpakking en inclusief de aangehechte kaartjes;

- Hygiëne producten zoals ondergoed waarvan de verzegeling na de levering is verbroken kunnen niet geretourneerd worden;

- Gratis retourneren kan maximaal één keer per bestelling

- Retourneren is gratis als je aan de gestelde voorwaarden voldoet en het retourlabel via deze retourpagina aanmaakt. Mocht je de producten op eigen initiatief willen retoursturen is dit voor eigen rekening. Verstuur dan je retourpakket naar: Safety Nation, t.a.v. Retouren, Hofkamp 20, 6161 DC, Geleen, Nederland. 

 

Kan ik mijn retour nog annuleren of wijzigen?

Heb je een retour aangemeld maar wil je de producten toch houden? Geen probleem, je hoeft niets te doen. Als je retourzending niet door ons magazijn wordt ontvangen, wordt je retour vanzelf afgemeld. Wil je iets wijzigen of extra informatie doorgeven betreft je retourzending? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

 

Wat is mijn retour status?
Je kan de status van jouw retourpakket controleren via de Track & Trace van jouw retourzending. Na ontvangst in ons magazijn, wordt jouw retour binnen 14 werkdagen verwerkt. Na verwerking van de retourzending ontvang je de terugbetaling binnen 2 werkdagen terug op dezelfde manier als hoe de betaling is gedaan. 

 

Bol.com bestelling retourneren?
Heb je een bestelling via Bol.com geplaatst bij ons? Dan dien je het retourproces van Bol.com te doorlopen. 

 

RUILEN


Kan ik mijn bestelling ruilen?
Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar dit heeft een voordeel voor jou. De snelste manier is om het verkeerde product te ruilen, is het verkeerde product te retourneren. Vervolgens bestel je direct online het gewenste product, zo heb je dit sneller in huis! Je hoeft op deze manier niet te wachten tot je retourzending is verwerkt voor de ruling in gang te zetten, dit bespaard enkele werkdagen in het ruilproces. 

 

TERUGBETALEN
 

Wanneer kan ik de terugbetaling van mijn retourzending verwachten?
Als wij je retourzending hebben ontvangen, verwerken wij deze binnen 14 werkdagen. Na verwerking van de retourzending, ontvang je de terugbetaling binnen 2 a 3werkdagen terug op dezelfde manier als hoe de betaling is gedaan. 

 

Heb je voor achteraf betalen via Billink gekozen? Dan wordt de terugbetaling verrekend met de nog openstaande factuur bij Billink. Hierover ontvang je een aparte e-mail vanuit Billink, nadat je retourzending door ons is verwerkt. 

 

 

Het bedrag van de terugbetaling van mijn retourzending klopt niet. Wat nu?
Komt het totale orderbedrag na verrekening van de retourzending onder de €60,- excl. btw? Dan verrekenen wij de verzendkosten met het terug te betalen bedrag. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

----------------------------

 

Bol.com bestelling retourneren?
Heb je een bestelling via Bol.com geplaatst bij ons? Dan dien je het retourproces van Bol.com te doorlopen.