× Aanbiedingen
Menu
0 artikelen
€ 0,00 (excl. BTW)
U heeft momenteel nog geen producten in uw winkelwagen.
Aanbiedingen

Safety Nation‚Äč is opgericht om u te voorzien van de beste kwaliteit veiligheidsartikelen. Met ons groot en kwalitatief hoogwaardig assortiment kunnen verschillende branches bij ons terecht, te denken aan steigerbouwers, bouwondernemingen, installatiebedrijven, podiumbouwers en nog veel meer. Daarmee is SafetyNation.nl dé allround webshop om veilig te functioneren in verschillende werkomgevingen.

 

Naast bekende A-merken, kunt u in de webshop ook ons eigen merk Rapid vinden! De artikelen van Rapid hebben een fantastische prijs-kwaliteitverhouding, waardoor deze voor u interessant kunnen zijn. Wij streven ernaar om deze prijs-kwaliteitsverhouding bij alle artikelen binnen onze webshop te waarborgen.

 

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om ons tijdens kantooruren telefonisch of per e-mail te contacteren. Onze medewerkers zullen uw vragen dan zo zorgvuldig mogelijk beantwoorden. Naast het beantwoorden van vragen, staan onze medewerkers met hun professionele kennis voor u klaar om u van een passend advies te voorzien betreft de aanschaf en het gebruik van uw artikelen.

Uw artikelen worden vanaf €50 excl. btw gratis bij u bezorgd en kunnen bij ons gratis worden geretourneerd. Met onze snelle levering en de mogelijkheid om achteraf te betalen, voorzien wij u van de beste service!

 

 

Safety Nation BV
Hofkamp 20
6161 DC  GELEEN
Nederland

 

  [email protected]
  +31 (0)85 0 640 280